Menu

Echipa Izabela Măndoiu, vă urează zile frumoase, luminoase cu multă bucurie în suflet!❤

Ne pregătim de târg, ne vedem la Half is Free

Half is Free, târgul fashion deja binecunoscut, revine sâmbăta aceasta.

O noua ediție a târgului Half is Free, va avea loc pe data de 24 Septembrie, în Magazinul Cocor, etaj 3. 
Vă anunțăm cu bucurie că vom fi prezenți și de data aceasta. Pentru noi este mereu un prilej de bucurie, deoarece se creează momente frumoase în care reușim sa fim mai aproape de voi - cele care apreciați și vă doriți să purtați creațiile noastre. Se lucrează zi de zi în atelierul nostru cu același scop mereu, acela de a înfrumuseța fiecare purtătoare a brand-ului Izabela Măndoiu.
Vei găsi acolo o varietate de articole, vor fi prezenți creatorii de modă din țară - prin participarea ta și prin achizițiile pe care le vei face vei susține micile afaceri din România și îți mulțumim pentru asta. 

Motive să fii și tu prezentă

1. Cu siguranță vei fi bucuroasă să îți împrospătezi garderoba cu lucruri noi, potrivite pentru sezonul de toamnă sau poate pentru vara viitoare, în plus totul este cu prețul la jumătate. 
2. Rochii, bluze, paltoane, jachete, accesorii, bijuterii și lista continuă cu multe altele, ceea ce înseamnă că vei reuși să îți completezi cu succes lista cu articolele ce îți lipsesc.
3. Este o minunată ocazie să obții la un preț foarte bun acele piese de valoare pe care le-ai tot urmărit. Le vei putea vedea și analiza mult mai bine decât în online și totodată le vei putea proba pentru a fi sigură că se așează pe tine așa cum îți dorești.
4. Credem cu tărie ca vei găsi la târg și cadourile pe care dorești sa le dăruiești persoanelor dragi din viața ta. Aproape orice om simte o bucurie inestimabil mai mare atunci când dăruiește ceva celui de lângă el, față de cadouri pentru el însuși.

Rochia - piesa principală

Am pregătit cu drag pentru tine, rochii din materiale naturale pe diferite culori astfel încât să o alegi pe cea preferată de tine. Culorile ne influențează viața în bine, ne dau o stare de bine, așa că te îndemnăm să porți cât mai des haine colorate.

 

Te așteptăm la târg, atmosfera va fi una cu multă veselie și voie bună.

Intrarea este liberă, ca de obicei.

 

Cu drag și gânduri bune,

Echipa Izabela Măndoiu

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte sa fie publicat.

Language
English
Open drop down